Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kiziltan
Sn Uysal
Tahran`a otoyoldan 2 saat mesafede 3 hektar yerim var. Su kuyudan, 130 metre, aliniyor. Sorun EC de, 8 civarinda, dagdan gelen bir suyumuz daha var ki EC si dusuk, karistirmayi dusunuyorum ama her iki kaynak ortakli, yani yeterli su icin birisinin payini almam gerek. Isci sorunu yok, oralara gore ucuz sayilir.
Proje hep kafamda ama birturlu kesinlesmsyen bilgiler var.
Uretim icin gerekli ortalama su nekadar ? Bu benim icin cok onemli.
Diktiginiz sogan sayi ve agirligi, hasata kadar kullanilan su miktari ve alinan verim hakkinda bilgi verebilirseniz cok memnun olurum. Bu bilgi sizin ticari verimliligi hesaplamanizda da faydali olacaktir.
Gelismeleri de video olarak izleriz umarim, 21 ila 25 gun arasinda ( gunduz saatine bagli ) hasat olacak, umarim verimli olur. O zamana kadar bizi meraklandirmamanizi ve gelismeleri izletmenizi umarim.
Saglicakla kaliniz
Saygilarimla
|
Sayın kiziltan suyumuz içme suyu kalitesinde.. içmeye ve bir çok işe kullanıyoruz. Saatte 20 ton suyumuz var.. çekimler 10 günlük. Serada çok değişimler oldu. Yeni seralar bu hafta sonu kuruluyor. Yeni video ve resimleri zaman zaman ekleyeceğiz merak etmeyin.. Proje sonuna kadar buradayız...