View Single Post
Eski 04-11-2014, 20:11   #78
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lilpar76 Mesajı Göster
Arkadaşlar, aslına bakarsanız sitedeki bahçeleri dolaştıkça, kendi bahçemin bakımsızlığından utanıyorum. Sanki, başka birisinin hazır bahçesinin görüntülerini sunuyormuşum kibi hiss ediyorum kendimi.Yazdan kalma, üç - beş adet çiçek fotoqraflarıyla bahçe sayfamı süsler kibi yapmak içime sinmiyor, açıkçası. Keşke, bahçemi yeni düzenlemeye başladığımda agaclar.net ailesine üye olsaymışım ve yaptıklarımı aşamalı olarak fotoqraflasaymışım diyorum. O zaman yapmak istediklerimi, hem daha detaylı anlatarak paylaşma fırsatım olurdu, hem de,yanlış bitkileri yanliş yerlere dikim hatam bu kadar çok olmazdı. Çünki, üyelerin bahçe sayfalarını dolaşırken, her üyenin kendi deneyimlerini, tecrübelerini başkasına faydalı olabilmek amacıyla anlattıklarını görüyorum ve çok da alkışlıyorum.Sonuçta, burası,tüm bitkiseverlerin doğa için, var olan ağaç ve bitki çeşitlerini tanıtmak ve yetiştirebilmek için birleştikleri bir site. Doğal olarak, benim kibi amatörler de başka üyelerin bahçe hikayelerini izleyerek , paylaştiklarını okuyarak öyreniyoruz, yanlış yaptiklarımızı böyle öneri ve bilgilerden yararlanarak düzeltebiliriz, diye düşünüyorum.
Artık, uslandım, bundan böyle bir tohumu bile,araştirmadan yanlış yere ekmek yok...

Sevgili lilpar76 bu mesajınızı okuduktan sonra görüyorum ki kendinize çok haksızlık ediyorsunuz bence. Başlangıçta hepimizin hataları olmuştur, deneye yanıla öğreniyoruz her şeyi, bence başlangıçta sizde hiç fena değilsiniz gayet iyi gidiyorsunuz.

Hiç bir şeyde geç kalmış değilsiniz, zamanla bütün taşlar yerine oturacaktır, kendinize dert etmeyin, herşeyden önce siz çok doğru yerdesiniz o yüzden rahat olun derim.

Göreceksiniz ilerleyen zamanlarda her şey yoluna girdikten sonra siz bile geriye dönüp baktığınızda neydim ne oldum diye şaşıracaksınız

Bahçenizi takip ediyorum, çok güzel bitkileriniz meyve ağaçlarınız var, bu arada ayvalar gerçekten çok güzel görünüyorlar ellerinize emeklerinize sağlık, bol bitkili bir bahçe dileğimle her şey gönlünüzce, ürünleriniz bol olsun, sağlıcakla huzurla sevgiyle kalın.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön