View Single Post
Eski 30-10-2014, 12:46   #1079
Yenidiyar
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 30-10-2014
İyigünler,Forum'a tesadüfen girdim bir çok arkadaşların yazdıklarını okudum gerçekten çok olumlu ve faydalı buldum,herkese teşekkürlerimi belirtmek isterim.
İstanbulda yaşayan biri olarak şehrin karmaşık ve çileli yaşamından bunalmış ve bir yerlere kaçmak ve yeni bir yer yeni bir hayat sürdürme hali taşıyorum.Bu hayalimi gerçekleştirmek için öncelikle doğa ile iç içe bir köy ortamı olmasını istiyorum,bu özlemimin nerede gerçekleşeceği ile ilgili araştırmalarım sürüyor.
Önceleri Orhangazi köyleri sonra Tırakya köylerini daha sonra ise Dizce,Akçakoca köylerini,Karasu çevrei,Akyazı,düzce Gölyaka köylerini iyice araştırdım,henüz karar veremedim fakat şu an ağırlıklı olarak Akçakoca köyleri özellikle dadalı köyü üzerinde duruyorum.
3.5 dönüm bir yer alıp içine özellikle ağaç ev yapmayı düşünüyorum.Forumda ki arkadaşlar gerçektende bu konularda bilgilerini,tecrübelerini paylaşarak benim gibi durumda olanlara çok faydalı oluyorlar.
Benim ricam seçeceğim yeni yaşam alanı köyleri hakkında fikirlerini paylaşmaları ve hangi yöreleri önermeleridir,bu önerilerin benim için faydalı olacağına inanıyorum.
Özellikle Düzce ilinde,İlçelerinde ve köylerinde yoğunlaşmış durumdayım,şimdiden tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Yenidiyar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön