View Single Post
Eski 20-09-2014, 17:36   #349
Maude
Ağaç Dostu

Maude's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2008
Sevgili Esin, müthiş keyif alıyorum sayfalarını turlamaktan. Dün gece yine terapi gibiydi benim için. Sitemize üye olduğum 2008 den bu yana, yurtdışında olduğum son birkaç yılı saymazsak, hatırı sayılır bir kaktüs ve sukulent meraklısıyım. Son yıllarda da daha bir ilerleme kaydettim onlara iyi bir bakım sağlamak hususunda. Bir tek toprak konusunda yeterli olamıyorum, onu da artık memlekete dönmüş olduğumdan halledeceğim.

Öyle ki gittiğim yerlerde ve oturduğum çevrede ki genelde bahçeli evlerin olduğu bir muhitteyim, gözlerim anında seçiyor bu türleri. Geçen gün gözüme kestirdiğim bir evin balkon camını tıklatmamın sonucu, ev sahibi teyzenin bana kocaman bir saksı dolusu sedum palmeriyi gönlüyle hediye etmesi oldu. Sadece bir rozet alabilir miyim diye sormuştum . Eşimin memleketinde gittiğim çanak çömlek atölyesinde bahçenin çeşit çeşit kaktüslerle dolu olduğunu görünce alacaklarımı unutup nazımın geçtiği işyeri sahibinden aldığım bıçakla dalıverdim saksılara. Senin sayfalarından öğreniyorum birçoğunun adını, bakım şartlarını. Sağol.

Bu kadar anlattın, niye bir sayfan yok dersen, çok denedim başarılı olamadım. Site yöneticileriyle de yazıştım. Sıkıntı yok görünmesine rağmen bu başlıkta konu açamıyorum. Yine de arada denemeye devam ediyorum. Paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyorum.

Maude Çevrimdışı   Başa Dön