View Single Post
Eski 07-06-2014, 21:47   #193
-Esin-
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 06-02-2014
Şehir: Tekirdağ
Mesajlar: 1,027
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sumeyra47 Mesajı Göster
Merhaba, sayfanızı beğenerek takip ediyorum. Adını bilmediğim sukulentleri sizin sayenizde öğreniyorum.Detaylı bilgileriniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum.

Aeonium kiwianum bende de vardı. Evime gelen bir arkadaşim ben görmeden sökmüş sonradan bak bunuda götürüyorum demişti, bende gönülsüzde olsa tamam götüre bilirsin demiştim. Topraktan söküp almıştı bende kıramadım. Şimdi keşke onu değilde sade yeşilinden alsaydı diye söylenip duruyorum. İki renkli olduğu için çok beğeniyordum neyse artık olan oldu sevgiler..

Merhaba sevgili sümeyra,

Beğeniniz ve ilginiz için ben teşekkür ederim. Arkadaşınız size kötü bir emirvaki yapmış. Açıkçası ben bu tarz davranan kişileri ayıplıyorum. Halbuki size söylese, siz zaten uygun bir şekilde bir dalını kırıp veya bir süre sonra çoğaltıp kendiniz verirdiniz. Bence siz o arkadaşınıza bir ziyarette bulunun ve emanetimi almaya geldim deyin Belki bir daha böyle şeyler yapmaktan vazgeçer.

-Esin- Çevrimdışı   Başa Dön