View Single Post
Eski 20-07-2007, 05:05   #340
Ali H. ALI
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 08-06-2006
Şehir: Melbourne Australia
Mesajlar: 4,550
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sabah Mesajı Göster
- Bu sizin Bonsaide, gövde ve dal kalınlaştırmak... da gösterdiğiniz biçimde olacak değil mi?
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=1869

- Benim kalın gövdeli adaylar için bu işlemi yapmayıp onları doğrudan saksıya almalıyım, değil mi?

* Bazı konuları size tekrar anlattırdığımı farkettim ama bazı açıklamalarınız ileri konular diye henüz bakmamış olduğum konulardan çıktı. Siz de hiç bizi bozmadan, link vs vermeden anlatıyorsunuz, sağolasınız.

** Benim gibi başlamayı düşünüp forumu baştan okuyacak olanlara kolaylık olsun diye önceden verilmiş bazı cevapların bağlantılarını kimi yerde hatırlatıyorum, umarım yanlış olmuyordur.
Iyi gunler Sabah, evet daha once o sayfada ekledigim resimler gibi olacak ve duz zeminle yere dikilen agaclarin kokleri, duz zemin uzerinde yayilarak buyuyeycek.

Agaclarinin govdeleri yeterli kalinlikta olduguna inaniyorsan onlari tekrar yere dikmeniz gerekmiyor.

Sizler bonsaiyi yeterki ogreniniz, ben bildiklerimi sizlerle bir cok kez tekrarlayip paylasmaktan usanmam.

Bonsai tutkunuz bir omur boyu sursun.

Ali H. ALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön