Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48
sevgili akçabardak,pamuk çiçeği ne güzelmiş. lisilerden aldığınız uçlarını dikiyormusunuz? ayrıca minik canavarlarla bugünlerde sıkntınız var.inşallah bir çaresini bulursunuz.galiba bunlar her halleriyle zarar verebilen türlerden.galıba değişim sonrası mayıs böceği olacaklar.o zaman da goncalara saldırıyorlar.yanlışım var mı sevgili akçabardak bilgilenmek için soruyorum.eğer doğru ise bende güllerin diblerini bir bakayım zira bu yıl goncalarım böcek istilasına uğradı.
|
Pamuk çiçeğini ben de çok beğendim sevgili münevver48, bir kaç tane tohum istedim çiçeğin sahibinden. Seneye kısmetse benim de pamuk çiçeklerim olacak.
Lisilerden aldığım uçları atıyorum Münevverciğim çünkü tutmuyorlar çok nazlı bir çiçek ama bir okadar da göz doldurucudur kendileri, kendine aşık edenlerdendir.
Evet canavarlarla bu ara başım belada, içimde korku oluşmasın diye kendilerine şirin bakmak istiyorum ama yapamıyorum, evet dönüştüğü zaman seninde görmüş olduğun gibi kelebeği oldukça şirin ama yumurtlayınca diğerlerini düşünemiyorum bile binlerce dev gibi tırtıl olacaklar.
Güllerine gelince onlar sanırım bambaşka böcekler olabilir.