Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gürkan63
Evet değerli doğa dostları sizi bilmem ama bir başlayan bırakamıyor derler ya söyleyen doğru söylemiş.Bende sonunda hanım ile tatsızlığa gidecek kadar abarttım herhalde işi.Şimdide yaşayan taş'lara merak sardım.
Gördüm 10 tl den aşarıya değildir fiyatları derken kulaklarıma inanamadım,demezmi 5 tl diye kaptım hemen 4 adet eve geldim meydan muharebesine hazır iken teklif hnm dan geldi.Madem bu kadar seviyorsun bırakamıyorsun,sigarayı bırak oraya vereceğin parayı bunlara ver demezmi.
Tabii ki hemen kabul ettim.Son sigaramı kahve ile içtikten sonra,paketi ve çakmağı bir kenara attım.
Gelsin bakalım Taş'larım......
|
Tür adları sırasıyla,
L. fulviceps "Aurea"
L. pseudotruncatella
L. karasmontana
L. olivaceae
Özellikle L. pseudotruncatella çok aranan bir türdür ve benim de en sevdiklerim arasındadır. Bir de bir sonraki sefere lithops almak isterseniz mümkün olduğunca en kısa boylularını seçmeye çalışın, aklınızda bulunsun
