View Single Post
Eski 20-10-2014, 19:15   #399
sedail
Ağaç Dostu

sedail's Avatar

Giriş Tarihi: 15-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Feanor35 Mesajı Göster
yararlı bilgiler ve öneriler sayın capsaicin ve sedail. Hic milyon derecesind acı bir biber yemek nasip olmadı en cokta onu merak ediyorum. Ülkemizde satılan coğu biber bana çok müthis acı gelmiyor , ağzın lehim mi kaplı diyorlar zaten . Haberanonun aromasını begenmedim yemekle uyuşturamadım midemi bulandırmıstı , alışık değildim ondan herhalde deneyeceğim tekrar. önümüzdeki ay tohumları sipariş edeceğim aceleye gerek yok . Bu sefer bahcede yetiştirecegim daha kolay olucak benim icin
Sayın Feanor 35 sizi vazgeçiremeyeceğiz birgün mutlak superhot yiyeceksiniz belli, hiç merak etmeyin ağzınız teneke kaplı orası kesin şüphe yok ancak bu biberler tenekeyi deler mutlaka hayatınızda görmediğiniz tahmin edemeyeceğiniz bir acı tecrübe edeceksiniz ancak endişelenmeniz gereken bu değil.
Siz acıyla başedip tamam artık dediğinizde superhot kuyunuzu çoktan kazmış olacak mide kramplarını daha önce hiçbir biberde yaşamış olmanıza imkan yok, yeterki buna hazır olun paniklemeyin, benim tavsiyem önce yarım bir biber yemeniz bu size sonrası hakkında bir fikir verecektir.
Bir veya iki tane scorpionu yemeğinizle beraber yemekle, çiğ olarak tek başına yemek arasında çok fark var. Önce çekirgeden başlayın misal Serranoyu çiğ tüketin sonra Thai olur Habanero olur ama scorpion ağır olur

sedail Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön