View Single Post
Eski 20-10-2014, 10:19   #161
Sakaki
Ağaç Dostu

Sakaki's Avatar

Giriş Tarihi: 06-06-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Ha haa ha, mesaj 143 fotoğraf 2.
Ya hiç sormayın, bir onu kaçırmışım gözden!
O ağaca da bakarken kötü bir niyetim yoktu inanın, sadece bonsaisi olur mu acaba diye düşünüyordum

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi h_dogan Mesajı Göster
Teşekkür ederim Güler Abla sen de beni savunmasan Sakakı koftelerin hepsini yedigime inandiracak.

Sakaki'nin dediklerine bakmayın o beni çekti ama sorun kendisi neredeydi: D

Sakaki inanmayacaksin ama o koftelerden hic yemedim çünkü sevmiyorum pek, böreklerigoturdum. köfteleri kizimla kardeşim daha çok seviyor. Mangalda köfte olaydi bak o zaman sana birakmazdim.
Boşuna yalan söyleme h_dogan, bak şahidim de var:

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi celalim01 Mesajı Göster
Sayın Güler siz H.doğan'ın zayıf olduğuna bakmayın köftelerden 5-6 tabak götürdü sanırım.Hiç ayrılmadı masadan.
Ahanda şahidim

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Milla Mesajı Göster
Kandırıldık. İnanamıyorum resmen kandırıldık. Toplantı 7. Adana toplantısı diye geçiyordu başlarda. Nereden çıktı bu kadar güzel mekan, bu kadar güzel yiyecek içecek, hepimizin sarılasını sevesini getiren hayvanlar, bu kadar saksılarıyla bitki paylaşımı, sıcakkanlı insanlar, neşeli sohbetler.
Kıskanmadım dersem yalan olur. Orada olabilmeyi o kadar çok isterdim ki. Tam konseptimize uygun doğanın tam kucağında bir gün geçirmişsiniz. Herkezin çok mutlu ve memnun olduğu resimlerden çok belli zaten.
Eee tabi yer Çukurova'nın bağrı olunca. Yüreği bol,eli bol Adanalılara da bu yakışırdı. Hepinizi tebrik ediyorum. Eminim sizler de hepiniz ''İyi ki gitmişiz'' diyorsunuzdur.
Teşekkürler sn Milla

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Milla Mesajı Göster
Sayın Sakaki anlatım ve resimler çok şahane. Bir de sizi görseydik ) Ellerinize sağlık.
O kadar da dikkat ettim ama yine de bir karede çıkmışım
Onu da siz gözden kaçırmışsınız, bkz.:
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Ha haa ha, mesaj 143 fotoğraf 2.

Sakaki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön