Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berçin
Sende benim gibi yaz mevsiminde kaybolmuş sun Gökçe kız  , inşallah herşey bıraktığın gibi güzeldir... Sevgiler  ...
|
Sevgili Berçin Hanım, beni unutmadığınız ve balkon sayfama yorum bıraktığınız için çok teşekkür ederim. Bu benim için çok değerli. O halde nereye kaybolduğumu kısaca anlatayım sizin gibi merak eden dostlara...
Öncelikle yüksek lisans tezimi bitirdim ve doktoraya başladım. Y.lisans tezimin düzeltmelerini yazdığım ağustos ayında üniversiteden eve yürüyeyim derken ayağım kaydı ve düştüm. Sol ayak tarak kemiğimde ve bileğimde parçalı kırıklar oluşmuş ve yaklaşık 45 gün ayağım alçıda kaldı. Şimdi tabii daha iyiyim ama hala fazla ayakta kalıp yürüyemiyorum. Bu arada Pamukkale Üniversitesi'nde doktoraya kabulüm dolayısıyla eş durumundan kocamın tayini Denizli'ye çıktı. Kırık ayakla Kırklareli'nden Denizli'ye ev taşıdım. Dolayısıyla artık Denizli'de yeni bir balkonum var. Küçük ve açık bir balkon. Çiçeklerimin önemli bir kısmı Kırklareli'nde kaldı maalesef neyse ki ev sahibi amca onları sahiplendi.

Henüz evimde internetim yok, bu gönderiyi ailemin evinden yazıyorum. İnternetim bağlanınca yeni balkonumu da fotoğraflayacağım. Merakta bıraktığım herkese kocaman sevgiler...