View Single Post
Eski 17-10-2014, 18:49   #26
hosseda
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 12-09-2007
Sahifenin başında yer alan ürün satışına dair reklamı sabah sabah görünce afalladım ama sanırım bu sanal ortamı kullanmanın kaçınılmaz sonucu. Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin hesabı...

Benim her iki böbreğimde taş kum doluymuş ( böbrekler taş-kum ocağı gibi demişti ilk ultrasonda doktor). İlk dört şişe ile kırıntılar temizlenmiş sonraki dört şişeylede kalan iki büyük erimişti. Böbreğinizdeki hareketlenmeyi- şişlik hislerini ve afedersiniz idrar yapmada meydana gelen değişiklikleri ( idrar önceye göre daha bir bulanık olmuştu) yaşadığımı gayet iyi hatırlıyorum. Şunu da ilave etmemde yarar var ben o süreçte bir dahiliyeci bir de ürolog olmak üzere iki ayrı doktor kontrolunda yaşadım tedaviyi. Mutlaka sizde doktor yardımı alın.

Taş yok dediğiniz böbreğinizi bir kere daha doktora gösterin. Belirtiler ondada temizlik olduğunu göstermekte. Belkide onda kum var. Ama sadece internetten okuduklarınızla karar vermeyin doktor yardımı mutlaka alın. Böbreklerin çalışmasında anormallik olup olmadığını kontrol altında tutarsanız bu suyu daha korkmadan alırsınız.

hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön