View Single Post
Eski 17-10-2014, 13:06   #1
tourkana
Ağaç Dostu.
 
tourkana's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-11-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2,494
Komşumuz Japonya Festivali (26 Ekim 2014)

Daha önce 2010 yılında Bonsai Sergisi düzenlediğimiz Baltalimanı Japon Bahçesi'nde bu sefer Japonya Başkonsolosluğu Kültür ve Enformasyon bölümü tarafından büyük bir festival organizasyonu yapılacak.

Bu etkinlikte ben de kendi Bonsai sergim ile yer alıyorum, sadece kendi ağaçlarım değil birkaç fidanlığın çok pahalı çok kaliteli Bonsailerini de sergileyeğiz, kapıdan girer girmez hemen karşınızda olacağım.

Bu festivale katılım ücretsiz ,herkese açık.
Aşağıda detaylarını bulabilirsiniz.



Komşumuz Japonya

Hisset! Dene! Japon Festivali





İstanbul, Sarıyer’de bulunan Baltalimanı Japon Bahçesi’nde geleneksel kültürden pop kültürüne kadar geniş alanda Japon Kültürü tanıtım etkinlikleri düzenlenecektir. Baltalimanı Japon Bahçesi, Yamaguchi ili Shimonoseki şehriyle İstanbul’un kardeş şehir dostluğunun bir anısı olarak 2003 yılında inşa edilmiştir.(1972 yılında her iki şehir arasında kardeş şehir anlaşması imzalanmıştır.) Bu bahçe bugüne kadar her mevsimin etkinliği düzenlenmiş olup, halkın dinlenebileceği bir yer olarak görülmüştür.
Sonbaharın canlı gökyüzünün altında, milliyet veya yaş fark etmeksizin herkesin eğlenebileceği bir etkinlik hedeflenmektedir. Değerli katılımlarınızı beklemekteyiz.




Tarih: 26 Ekim 2014/ Saat 13:00-17:00

(Yağmur yağsa da etkinlik gerçekleşecektir.)

Yer: Baltalimanı Japon Bahçesi
(Baltalimamanı Devlet Kemik Hastanesi Karşısı)

Etkinlikler: Cosplay Yarışması, Koto Konseri, Japon Müziği DVD Gösterisi, İaido Gösterisi, Çay Töreni Gösterisi, Bonsai Sergisi, Japon Tanıtm Standı, Suşi İklamı v.b.


※ Etkinliğimiz ücretsizdir.

Nasıl gidilir: http://www.istanbul.tr.emb-japan.go....suri/maptr.pdf

Link:Consulate-General of Japan in Istanbul

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg 2.jpg (62.2 KB, 141 views)
Dosya Türü: jpg 1.jpg (45.9 KB, 139 views)
tourkana Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön