View Single Post
Eski 16-10-2014, 23:33   #165
sumeyra47
Ağaç Dostu

sumeyra47's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili Sümeyra yeni evinde sağlıkla, huzurla, çiçeklerinle güle güle oturasın inşallah!.. Diğer evin sanki bahçeli gibimiydi, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
Şimdi Şirin Hanım'a tekrar baktım da gerçekten maşallah çok güzel bir yüzü var. Hele çiçeklerin ortasındaki pozu mest etti beni maşallah maşallah!..
Sevgili YeniGine ablacım, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

Diğer evimin küçük bir bahçesi vardı doğru hatırladınız. Eski evim giriş katı olduğu için pek güneş almıyordu. Evin önünde ve arkasında kocaman binalardan dolayı ışık almazdı. Bahçede küçük bir topraklı alan vardı gerisine beton dökmüşler eskiden. Bahçenin toprağı sürekli nemli olduğu için ne eksem olmadı. Birazda ben beceremedim, acemilikten de olabilir. Güneş görmediği içinde olabilir toprağı mantarlanıyordu sürekli. Bir kaç kere denedim olmadı. Yani o bahçeden bir hayır görmedim doğrusu.

Sormayın Şirin Hanım'ı çok özledim ara sıra bahçeme uğruyordu kendini sevdirirdi. Şirin'i eski bahçemde bırakmak zorunda kaldım maalesef.

Bu eve ilk taşındığımda bitkilerimin bazılarına güneş fazla geldi. Kızaran moraran oldu ama şimdi çok iyiler.

sumeyra47 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön