View Single Post
Eski 16-10-2014, 18:51   #57
akçabardak
Ağaç Dostu
 
akçabardak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 5,784
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dumlupınar Mesajı Göster
Sayın akçabardak merhaba,göç çiçelerim açtı.Fotoğraflarını da çektim.Yalnız fotoları hemen yükleyemiyorum.Messenger nasıl silindi bilmiyorum.Ben mi sildim onu da bilmiyorum. Teknoloji ve ben dost olamıyoruz.Oğlumdan önce komşumdan yardım istemek zorundayım.
Bu arada size bravo.İlk açan sizin gözlemlediğiniz gibi başını öne çıkaran oldu.Nasıl anladınız 2 cm.boyuna rağmen açacağını,çiçeğinin dolu dolu geldiğini,vallahi helal olsun.SELAMLAR...
Bu arada 5 soğanın şu anda 3 tanesi açtı.Hemde hiç yaprak çıkarmadan çiçek sapı çıkardılar.
Sayın Dumlupınar gözünüz aydın çiçeklerini görmenize ben de sevindim, fotoğraflarını görmüş kadar oldum, yeni teknolojiye erişmek bizler için çok zor ne yazık ki erken gelmişiz dünyaya, bazı konularda ben de çok zorlanıyorum.

Tahminde bulunduğum önce başını göstermiş olan çiçek açacağını bilmek eski tecrübelerimden diyelim, çok küçük yaştan beri bu güzelliklerle haşır neşir olmamdan kaynaklanıyor, iltifatlarınıza teşekkür ederim.

Şu anda diğer ikisini göremediğim için tahminde blunamıyorum ama inşallah onlar da çiçekli gelir, çiçekler solmaya başladığında arkadan yapraklar gelmeye başlar, seneye de bir sürü yavrularınız olur. Selamlar Saygılar, çiçekleriniz bol olsun.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön