View Single Post
Eski 13-10-2014, 23:24   #37
celalim01
Ağaç Dostu

celalim01's Avatar

Giriş Tarihi: 20-09-2013
Bende şimdi girdim.Biraz evrak işleri.Biraz bahçe işleri tohumlar için yerler hazırlamakla uğraştım derken gecenin bu saatinde buraya vakit ayırdım.Kargonuz bugün yola çıktı.Yurtiçikargo 405577939740 gönderi no ile. Buz çiçeği çeliği ,sarmaşık,kaktüs çeliği ama henüz bende adını öğrenemedim.Aslanağzı( farklı renklerde ),gazanya,akşam sefası ,beyaz papatya,şebboy,Hanım küpesi( Kirli hanım tohumları dışarda kalmış şimdi hangileri diye yazarken farkettim.Onuda size posta ile yollarım.Yolda nasıl olsa bozulmayacak türden )isimlerini henüz bilmediğim benimde bir başkasından aldığım biri mavi biri eflatuna benzer açan çiçek ,adını yine unuttuğum türkçesini bilemediğim latincesinide unutup hatırladığım sarı güzel bir çiçek ,katmerli sarı çıtlık,sarı nergis soğanı 2 adet ama katlı açan mı yoksa diğer türden mi soğanından bilemedim.Yazmayı unutmuşum umarım 2 side farklı çıkar. Aklımda olanlar bunlar ,başka kaldı mı unuttuğum bilmiyorum.Ben tekrar kontrol eder eksik olanları posta ile yollarım en kısa zamanda.

Şöyle diyebilir o zaman çiçeklerin en güzeli vardı da ben mi almadım dese haksız değil diyorsunuz.Ne yaparsınız idare edeceksiniz garibim çiçekle,

celalim01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön