View Single Post
Eski 11-10-2014, 19:16   #373
capsaicin
Ağaç Dostu
 
capsaicin's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-07-2012
Şehir: Eskişehir
Mesajlar: 216
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi limon_sever Mesajı Göster
Bhut jolokialar kızarmaya başladı...

Eklenti 514307

Eklenti 514308
Şimdi onlarla ne yapacaksınız çok merak ediyorum. Yesen yenmez, turşusu yapılmaz, yemeğe konmaz, salçası yapılmaz. O kadar acı. Sakın tadına bakmayı denemeyin bile. Benim tavisyem iyice kurutun, sonra pul **** toz haline getirip, çok azar miktarlada başka baharat karışımlarına/yemeklere koyun. Çünkü salça yaparken 1-2 tane bile koysanız yenmeyecek kadar aşırı acı hale getirebilir salçayı. Yemeği düşünürseniz de mutlaka video isteriz.

capsaicin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön