Hocam Merhaba,
Serüveninizi iki uykusuz gecede soluksuz okudum. Özveriniz için öncelikle teşekkür ederim.
Sizden ricam, vaktiniz el verirse; Tarım Bakanlığı, Orman Bakanlığı ve bilmediğim başka Kamu İştrakleri
vb. ceviz yetişriciliği konusunda girişmsicilerin destek alabilecekleri kalemler ile ilgili detay verebilir misiniz? İlgili yönetmelikler detaylı incelenerek bu bilgilere ulaşılabilir biliyorum ancak; sizinde çok iyi bildiğiniz üzere hem yönetmelik okumanın zorluğu, kısa sürede çok sayıda eklenti/değişiklik bu konuyu karmaşık hale getiriyor.
Kıymetli bilgi birikiminizi vaktinizin elverdiği ölçüde derleyerek bizimle paylaşabilirseniz müthiş bir zaman tasarrufu elde edeceğimizi düşünüyorum.
Bu konuda uygun görürseniz bir önerim olacak; aşağıdaki alt başlıkları içeren ve destek kalemlerini gösteren bir tablo oluşturabilir miyiz? Bildiğim bir kaç destek kalemi ile ilgili doldurup aşağıya ekleyecektim ancak hatalı bilgimin kirlilik yaratması endişesindeyim. Örnek olarak; hangi desteklerde en az 10 da kapalı bahçe şartı var, hangileri hibe, hangilerinde Çiftçi Kayıt Sistemi gereklidir durmadan birbirine karıştırıyorum.
DESTEK ADI
Destek Miktarı:
Destek Periyodu:
Geri Ödeme Şartları:
Asgari Başvuru şartları:
Başvuru Yeri:
Başvuru Dönemi (varsa):
İsterseniz ben dersime çalışıp edindiğim bilgiyi derleyip size özel mesaj olarak gönderirim, düzeltmelerinizi takiben burada temiz halini yayınlarsınız?
İlginize tekrar teşekkür ederim.
Saygılarımla.