Doğru, iki tane kızılkeçili varmış

Bizim gittiğimizin adı da Kızılkeçili, -ler yok sonunda ama o baya güneydeymiş. İsmin aynı olması yanılttı beni

Yine de Çanakkale-Bursa yolunu takip ettiğimiz için sizin Kemel köyün de yakınından geçtik de keşke daha önceden aklıma gelseydi, haberleşip ayarlayabilirdik. Neyse artık
Bitkilere kullandığınız tüm bu takviyeleri kompoze sıvı gübre yerine ayrı ayrı mı alıp kullanıyorsunuz? Kullandığımız toprak besin açısından çok fakir olduğu için ben de arada gübre takviyesi yapma taraftarıyım fakat sukulentlerde gübre kullanımı biraz da tartışmalı bir konu olduğundan gübre miktarı konusunda bazı çekincelerim vardı. Siz hem yavaş salınımlı hem de organik gübre kullandığınız halde bitkilere hiç de fazla gelmiş gözükmüyor

Kullanım konsantrasyonlarını yazabilir misiniz acaba?
Humik asit konusunu söylediğiniz de çok iyi oldu. Özellikle bitkileri saksıda yetiştirince tamamen organik kalıntıdan yoksun toprakta humik asit olmayışı sebebiyle sıvı gübredeki mineralleri bitki kullanabiliyor mu diye şüphedeydim. Bir-iki saksıda toprağı asitleştirerek sonucu gözlemleyecektim ama şu an direk gidip humik asit almayı düşünüyorum

Teşekkürler