Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife
Sevgili Lalem,
İnan çok üzüldüm... Yıllar önce ben de bir kuşumu benzer şekilde kaçırmıştım. O zamanlar çalışıyordum. Evde hep benim kafamda gezerdi oğlum. Dışarı çıkarken ise annemin omzuna atlardı. Annem o günlerde rahatsızlığı nedeniyle hastanede yatıyordu. Bir gece önce annemle telefonda konuştu "anneciğim" diye diye. Neyse o sabah kalktım, işe gitmeye hazırlandım. Şirket aracı vardı bende. Çıktım aracım bagajını açtım, iş seyahatim için hazırladığım valizi bagaja koydum ve bagajı kapattım. Tam o anda "cik" diyerek havalandı kafamdan. "Paşa" diye seslenerek koştum peşinden, ileriye kondu, oradan başka bir yere... Hemen terasa çıkıp kafesini koydum belki geri döner diye. Çok gözyaşı dökmüştüm. Hep inşallah bir eve gitmiştir diye dua ettim. En azından güvende olmasını diledim. Şükür ki daha sonra aldığım Paşa, (kaçanın adı da Paşa idi) onun yokluğunu hissettirmedi bize hiçbir zaman. Umarım çocuklara yaşadığı üzüntüyü unutturacak başka bir cana sahip olursunuz en kısa zamanda ya da bir mucize olur da dönüverir ufaklık yuvasına...
|
Sn.lovelerlife sizin hikayenizde oldukça üzücü. İnanın çok üzüldüm.çoğu kişi küçük bir dikkatsizlikle bu kuşları ellerinden kaçırıyorlar. Maalesefde çoğu gelmiyor. Yeni paşanızı bol bol sevin