Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium
Üst mesajlarımda bahsetmiştim hazır yiyenleri yakaladım çalıştıracağım diye
Ben hiç bu kadar şanslı olmamıştım bir gün önce talebeleri çalıştırarak canlarını çıkardım bu günde öyle bir işçim vardi ki arımı arı, çalışkan mı çalışkan, sempatik mi sempatik, çok çok sevdiğim iki kişi, eldivenleri takıp bir ceviz toplaması vardı ki şaşarsınız bahçem bugün başka bir güzeldi onlarla, geldikleri için çok çok teşekkür ederim her ne kadar biz değilde onlar bizi ağırladıkları için bir kez daha teşekkür ederim bizleri mahcup ettiler,
Kim bu güzel insanlar biliyormusunuz bakında görün. Dünya tatlısı iki çok sevdiğim büyüğüm, eşim ve ben kendilerini çok seviyoruz onlarla birlikte olduğumuz zamanlarda çok keyif alıyoruz.
Eklenti 518580
Eklenti 518581
Eklenti 518582
|
Güler Hanım ve Oğuz Beyin karakterini bu satırlar öylesine güzel anlatıyor ki..
Öyle insanlar vardır, siz bahçenizdeki işleri yaparken, size engel hatta yük olur ve içinizden bir an ''defolup gitseler bari'' diyesiniz bile gelir o yorgun bitkin halinizle..
Ama, karşılarındaki insanın bulunduğu ortamı ve psikolojisini önceden akıl eden düşünceli insanlar işte böyle külfet değil de nimet gibi geliverirler bahçenize..
''her ne kadar biz değilde onlar bizi ağırladıkları için bir kez daha teşekkür ederim bizleri mahcup ettiler'' sözlerinizden ben şunu anladım..Mutlaka Güler Hanım, sizin yanınıza giderken ''şimdi bunlar karı koca kimbilir nasıl yorgundur..belki daha yemek bile yememişlerdir'' diye düşünüp börek-çöreklerle gitmişlerdir bahçenize ve yer sofrasında ağırlamışlardır Lilium ve eşini..
Düşünceli insan, dost olmak budur..
Asıl incelik, zerafet budur.
Hele o Güler Hanım'ın eline eldivenleri takıp aynen mal sahibi gibi can-ı gönülden ceviz toplaması, yardım etmesi, insana yorgunluğunu unutturacak çok güzel bir fotoğraf..
İnsanlar görüntüleriyle değl, ruh güzellikleriyle sevilir..