Junglans Regia
Junglans Regia yani bildik ceviz ağacı yapraklarında ve yeşil kabuklarında bulunan Junglon erkekler için en iyi kına alternatifidir.
Çocukluğumdan beri ellerimizi karartıp okula böyle başlamamak adına annemin ellerimizi çamaşır suyu dahil hardal tozu v.s. ile ağartmaya çalıştığı bu ceviz merakı sonraki eğitimimde de ilgi alanım oldu. Bahçemizde bulunan ceviz ağacı ile ortaokul yıllarında başladığım bu tecrübeler üniversite yıllarımda da bana eşlik etti.
Kısacası bu ceviz kabuğu ekstresi erkeKlerde saç dökülmesini durdurur saç köklerini sağlamlaştırır. Erken ağarmatı önler, olası ağarmaları da erkeklere uygun bir şekilde örter. Biliyorum reklam gibi oldu hani vardır ya saç dökülmeyi önleyici 1001 kelliği önleyici müstahsarlar...buradaki fark; ailemde kellik genleri çok baskın olsa da ben kel değilim ilacım var....:D
Sadece erkekler için kınaya bir alternatiftir dememdeki maksat; kına erkeklerde malum pek hoş karşılanmıyor :D elbette esmer bayanlar da veya esmer seven bayanlar da bunu tatbik edebilirler.
|