View Single Post
Eski 22-09-2014, 00:02   #1313
Lilium
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Hasat zamanı

Bir yıl emek verip sabırla bekleyip kültürel mücadelesiydi haşeresiydi hastalığıydı gübresiydi doğal afatıydı derken emeklerinin karşılığı hasadı görmek insana başka bir keyif haz veriyor,

Hiç durmaksızın sabahın dokuzundan akşamın altısına kadar ağaç tepelerinde olmak gerçekten yorucu, yorucu fakat şu görüntü karşısında yorgunluğumu hiç mi, hiç hissetmiyorum şu fotoğrafı çekebilmek için yedi yıl bekledim kısacası bugün keyifliyim dostlar.

Bu günkü hasadımız

Name:  Resim 611.jpg
Views: 718
Size:  62.1 KB

Name:  Resim 614.jpg
Views: 722
Size:  58.1 KB

Hasadı elle yapıyorum sırık kullanmıyorum, bugün eşimle 10 ağaç toplayabildik hapsini romork almayınca birazını da bagaja koyup eve geldim,

Dinlenmek mi o da ne, bu sefer iş evde bunlar hemen soyulması gerek beklemez, karnım aç ağzım kurumuş ben makinayı ayarlarken eşim bir kaç lokma bir şeyler hazırlamış öyle heyecanlıyım ki, açlığı kim duyuyor ayak üstü bir kaç dilim karpuz atıştırdım ve hemen işe koyuldum iki saatta soyma işlemi bitip kurumaları için serildiler,

Yarın çalıştırmak için iki hazır yiyen yakaladım onları çalıştıracağım (üniversite talebesi) bende bol bol resim çekerim artık.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön