Samimi doğal bir yorum yapmışsınız hemen hemen yurdum insanının manzaraları aynıdır bakkal yumurtasını köyde yedir dediğiniz gibi cevaplar verirler ama satarsınız lezzetini eleştirirler hakiki doğal yumurtanın bu her zaman böyledir araba satıyorum gecen yıl ilk binicisiyim sıfır almıştım araba piyasa değerinden 5-6 bin aşağı vereceğim nedeni ise biraz nakite ihtiyacım vardı bekleme zamanımız da yoktu adam tanıdık vasıtası ile geldi arabanın yok içi küçük yok otomatik çok yakar yok surada çizik var yok şöyle yok böyle diyen kişi arabayı eşine alacağından otomatik istiyor az yakmasını bekliyor sedan değil hb istiyor içine küçük diyor çizik diyor ancak boyanmış istemiyor daha sonra ilana veriyor bu arabayı benden aldığı fiyattan tam 8 bin fazlasına kesinlikle yakınlarına yaptıgın iyilik kötülük olarak dönmese bile aptal yerine konulmuş biri olarak dönüyor. Başkalarına yumurta götürmek evinizin önünden geçen yedi yabancıya omlet yapsanız çok daha karlı bir alişveriş yapmış olursunuz para değil karşılığı iyilik yap denize at balık bilmez ise halik bilir mantığı ile
|