Neye yazik beyfendi? Mugalata yapmanin luzumu yok. Yanit vermeme gibi bir luksunuz de yok; urunle ilgili soru soruyorum, yanit alamiyorum. Forumun bir basligi altinda bir urun tanitimi yapiyorsunuz (urunu de temsil eden kisisiniz); urunle ilgili her soruyu yanitlamak, bir yanlislik varsa duzeltmek durumundasiniz. Bu foruma her gun cok sayida insan girip cikiyor; herkesin butun basliklari detaylica okuma luksu yok. Bu yuzden urunun ilk mesajinda yazanlar cok onemli.
Sorumu yineleyeyim: Turkcesini yayinladiginiz ve asagida sizden alintiladigim (Ingilizcesini de ben daha once verip kendimce Turkce'ye cevirmistim) mevzuata gore, Etidot-67, d maddesine mi uyuyor yoksa g maddesine mi uyuyor?
d) Gübre: Ana işlevi bitkilere besin maddesi sağlamak olan maddeleri,
g) Mikro bitki besin maddesi: Birincil ve ikincil bitki besin maddeleri ile mukayese edildiğinde çok daha az oranda kullanılan, bitkinin büyümesi için gerekli olan bor, kobalt, bakır, demir, mangan, molibden ve çinko gibi iz elementleri,
Bir de bu konunun ilk mesajina urun paketinin on ve arka yuzunun guncel resimlerini eklemeniz (bu, forumda tanitilan yerli, varsa yabanci, devlet eliyle hazirlanmis veya ozel diger urunler icin de gecerli) gerekir.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yakup
Yazık.
Mesajlarım gayet açık ve okuyucuya iletmek istediğimi ilettim.
Sizinle bu konuyu tartışmayı sürdürmeyeceğim.
Selametle kalın.
|