View Single Post
Eski 16-09-2014, 12:18   #308
voodoo
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 16-09-2014
Leptospermum | Bonsai

merhabalar ^^ yeni başlayanlar için oldukça öğretici bilgiler verilmiş gerçekten faydalı hepsi ... ben de Leptospermum ve japon ayvası denen türleri görüp bonsaiye merak saldım. internetten tohum alıp geçtiğimiz baharda tohumları ektim ümidi kesmişken tohumdan 2 Leptospermum 1 tanecikte japon ayvası çimlendi çıktı.. Leptospermum 10 cm kadar var şuan yaprakları da oldukça uzun ve gür japon ayvası henüz 4-5 cm kadar ama kökü sürekli dışarı çıkıyor azıcık toprakla örtüyorum bir kaç gün sonra tekrar uzamış- çıkmış oluyor ( yana doğru uzuyor). sorum ise şu : çok fazla tohum ektiğim için uzun çiçek saksılarına ekmiştim dolayısıyla kocaman saksıda 2-3 tane fide olunca endişeleniyorum. toprağıyla birlikte dikkatlice alıp daha uygun bir saksıya yerleştirirsem fidelerime zarar verir miyim ? yarı gölge balkondalar şu an sabah ayazları başladı içeriye almalı mıyım , soğuk dokunur mu ? bir sürü vesvesem var ^^ saygılar sevgiler ...

-----------
Aşağıdaki başlıktaki bilgileri/talimatları takip ederek fotoğrafları doğrudan foruma yüklemeniz gerekiyor:
http://www.agaclar.net/forum/sik-sor...avuzu/6256.htm
"Düzenle" düğmesini kullanarak mesajınıza fotoğraflarınızı ekleyebilirsiniz.

Teşekkürler,
Sakaki

Düzenleyen Sakaki : 06-10-2014 saat 19:51 Neden: Fotoğraflar doğrudan foruma yüklenmeli
voodoo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön