Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler
Hiç üzülmeyin sevgili akçabardak, en baba kalın yapraklarının ucundan başlıyor çiçek sürgünleri.
Ben de Zafer İnandıklı'ya hep " benimki neden çiçek vermiyor" diye yakınıp dururdum. O da yedi sene bekledim ben çiçekleri için demişti, bir de bu sarmaşık gibi uzar dururmuş, geçen toplantıda söylemişti. Eğer uzamasından yer yüzünden şikâyetiniz varsa kendisine bir danışmakta fayda var.
|
Sevgili Güler hanım şimdilik şikayetim yok ama açması için şu anda 2 yaşında 5 sene daha beklersek yandık alimallah, yaş durduk yerde durmuyor malum.
Ankara'da iken çok küçüktü Ayvalık'a gelince maşallah havasından mıdır nedir bir serpildi, boyu uzadı da uzadı önce dipten kalınca (3cm.) bir sopa gibi sürgün verdi, o sürgün 60cm. boyuna ulaşınca ucundan yaprak sürgünleri dizmeye başladı, daha sonra o yapraklardan da yaprak sıraladı e ağır gelmeye başladı, bu sefer hangi yaprağı nereye toparlayayım diye ben şaşkına döndüm, üstelik saksıda bir kök te değil, iki ayrı kök var biri beyaz biri pembe sanırım, şimdi kara kara düşünüyorum ben bunları ayrı saksılara nasıl alırım diye, yani kısaca bu iki gelin benim canıma okuyacaklar gibi
Ayırma işleminde siz yardımcı olursanız sevinirim, çünki bir tanesi aldı başını gidiyor diğeri ise geriden geliyor sıkışıp kaldı aynı saksıda. Şimdiden teşekkür ederim sevgiler