Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
Sevgili Sahire maşallah herşey o kadar güzel ki, imrenmemek elde değil, sendeki değişim bile!.. Ne diyeyim az biraz bile olsa darısı başımıza diyeyim. Rastgelsin, herşey gönlünce inşallah!..
Eklenti 515994
Eklenti 515995
|
Öncelikle güzel sözlere çok teşekkür ederim, yalnız zannederim, alıntıladığınız fotoğraflara bakılırsa, bendeki değişimden kastınız kılık kıyafet

Oysa ortada iki farklı durum var. Keçilerin yanına hijyenik sebeplerden ötürü giydiklerim farklıdır, üzerime atlarlar , sürtünürler, saçlarımı çekiştirirler... Ben de mümkün mertebe saçımı başımı korurum, kirlenmesini istemem.
Dış görünüşümde giyim kuşam anlamında şartlara göre elbette değişim oldu. Bahçede şık şıkıdım dolaşamıyorum

Daha çok rahatlık ve temizlik ön planda oluyor

Şu acayip çirkin terlikler bile rahatlığı ve yıkanabilir oluşlarıyla favorilerim arasına girdi! Görsel olarak çok güzel resimler vermemişim, bunu fark ettim ama umursamıyorum. Doğal olarak neysem oyum ,fotoğraflar da spontanedir. Ancak, belirtmek isterim, daha güzel ve özenli fotoğraflarım olmuştur
Fiziken de değiştim, eğer bunu kastettiyseniz, çok güçlendim, kilo aldığım halde hepsi kasa gittiği için fark edilmiyor

Body building yapıyor gibiyim oysa çapa sulama ve keçi gütme yapıyorum.
Asıl değişim başka yerlerde, şekilde değil özde, kendini bulmada ve tekrar kaybetmede, doğa fakültesinin çok haşin ve bir o kadar keyifli derslerinde. Yıllarca taş taş üst üste konulmuş, yosun tutmuş köhne duvarların, doğanın apaçık gücüne ve sessiz devinimine ve sonsuz kapsayıcılığına ve dolup taşan şefkatine direnmesi ve ya direnmeye çalışması meselesi...
Sadece , sadece, sadece ve sadece iki kişinin, kısıtlı imkanlarla verdiği bir yaşam kavgası bu. Bir dönüşüm sancısı. Bir keşif çılgınlığı.
Darısı, kimilerine göre bir cehennem olabilecek bu cenneti, isteyenlerin başına...
Yoksa, neticede,
çıplak doğduk
çıplak öleceğiz.