View Single Post
Eski 31-08-2014, 16:42   #3417
Sevgi Durul
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi birnefestoprak Mesajı Göster
Domates olsa salcayi hemen yapacagim. Burda Eylul 15'ten sonra yagmurlar duracak; hava sicakliklari dusecek ama don olmayacak. Domates fidelerini hazirliyorum; Eylul sonu gibi cogunu ekerim. Siz ve diger uyeler domateslerinizi yetistirdiniz yetistirdiniz, resimlerini de gosterdiniz, agzimizi sulandirdiniz, simdi sira bende; dilimleyip dilimleyip buraya fotograflarini ekleyecegim Simdiden soyluyorum, lutfen kimsenin nazari degmesin; hastalikti, zararliydi ugrasmayayim

Salcaya eklediginiz (siniye alinmadan once ve sonra) tuzun bir olcusu var mi?
Ürünlerin yetişme zamanları farklı demek ki. Ben domateslerin olduğunu düşünerek hemen yapın demiştim.

Bizim domateslerde verim yavaş yavaş azalıyor, yakında kalmaz. Sizin fotoğrafları bekliyoruz.

Salçaya eklediğim tuzun ölçüsü yok, göz kararı fakat biraz bolca. Yemeklerin tuzunu az koyarak dengeliyorum.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
Sevgili Durul'cuğum, o gördüğün rengarenk bahçeden eser kalmadı, onbeş gündür 41 derece sıcak ve beraberinde bir türlü alışamadığımız susuzluk canına okudu bahçenin.
Sevgili Adalet hanım, sıcaklar bitkileri mahvetti ama o güzel bahçede muhakkak görülecek güzellikler vardır. Sevgilerimle...

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön