View Single Post
Eski 28-08-2014, 19:43   #378
suara
Ağaç Dostu

suara's Avatar

Giriş Tarihi: 16-07-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi byking483 Mesajı Göster
Merhabalar
Bu gun Kusum ile bir gelisme kaydettik.
Ben bu gun ben disarida iken annem kusu odaya salmis. 2-3 saat dolasmis odanin icinde.
Tabi nede olsa acikmis. Bende eve gelince bunu firsat bilip elimden yem yedirmeye calsitim
Ve basardim cok mutlu oldum.bu gun elim den 2 defa yem yedi.yedikten sonra parmagimi onune
Getirdim ve hic kacmadi.biraz yaklastirdim parmagima 1 adim atti ve geri cekildi.

Yorumlarinizi bekliyorum tesekkurler.

Tebrikler tebrikler tebrikler Bu gerçek bir gelişme!

Minik bir uyarı yapmama izin verin Sn Byking,sırf size alışacak gibi duruyor diye asla bizzat aç bırakmayın kuşu emi? Bu şekilde, açlık çektiğinden size yanaşmak zorunda kalması hem vicdani değil hem de kuşla aranızda sevgi bağı yerine çıkar ilişkisi kurmuş olursunuz ki randıman alamazsınız Ama canı isteyince yesin diye elinize gün içinde sürekli yem alıp ürkütmeden gösterebilirsiniz. Bu; kolay olanı, kafeste duran değil önünde olan yemi yemesini teşvik edecektir, kuşlarımız biraz kolaycı hayvanlardır, misal kafesein dibine 2 gün yem serpin yemliğe çıkmaya tenezzül etmezler yemlerini yerden beklerler

(Bu uyarımın sebebi kimi petshopcular ve kimi internet siteleri aç bırakmayı olması gereken bir yöntemmiş gibi sunuyorlar halbu ki hiç alakası yok)

suara Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön