View Single Post
Eski 28-08-2014, 07:41   #370
maya
Ağaç Dostu

maya's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2013
Sayın Suara,

Öncelikle çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Herhangi bir konuda benden çok daha tecrübeli olan bir insanın tavsiyelerini asla ama asla ukalalık adletmem. Tam tersine yardımlarınızdan mutluluk duyarım.

Yem konusuna gelince, ilk etapta açık yem alamam belki korkusuna, benim ufaklığa Tropical Tropifit sipariş ettim. Ama ufaklığı bulmak sandığımdan daha zor olacak gibi. Bu arada Eminönü'ne gidip tavsiyeleriniz doğrultusunda açık yem alma şansını da bulacağım sanırım.

Ama asıl sorunum sanırım ufaklığı bulmak. En son petshoptan yıllar önce bir pet edindiğimde; gençlik hastalığına yakalanmış bir enik olduğunu öğrendiğim 2. günden sonra hayatımız bir süre için kabusa döndü. Her gün veterinere taşınmamız, 'dayan kızım' diyerek bir taraftan başını okşayıp, bir taraftan göz yaşı döktüğüm, sancılı bir süreçti. Sonuç mutlu oldu ama hayata hasta başladığı için üzerine fazla düşmemden olacak, nurtopu gibi şımarık mı şımarık bir kızım oldu

İşte şimdi tam da bu nedenden dolayı, petshoptan uzak durup, üreticiye ulaşmaya çalışıyorum ve konuyla ilgili zamanım elverdikçe bulduğum herşeyi okuyorum Ufaklığı bulma konusunda da bana verebilecek tavsiyeleriniz varsa (edinebileceğim yer anlamında), memnuniyetle dikkate alırım

maya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön