Yaptiginiz salca, cok guzel gozukuyor. Kaynatmadan yapmis olmaniz cok hosuma gitti. Sonbaharda firsat bulursam denemek istiyorum. Merak ettigim baska konular soyle:
- Domatesler, ilk asamada bidonda bekletilirken, bidonun agzini kapatiyor musunuz (kapatmak bozabilir, emin degilim)?
- Son asamada, goksuyu siniye aldiktan sonra, tuz katiyor musunuz?
- Domatesleri asiditesi yuksek (tadi genelgecer pembe domateslerden ziyade daha eksice olan) cesitlerden mi seciyorsunuz? Kullandiginiz domatesler, bol cekirdekli ve sulu gibi gozukuyor. Ozellikle sosluk/salcalik olarak yetistirilebilecek bir cesit yerine cok amacli, taze yemelik olarak da tukettiginiz bir cesidi mi kullandiniz?
Simiska'ya cok sevindim. Cektiginiz resimde, cicek sizinle ayni boyda gibi duruyor. Iyice uzayip devlesecek
