View Single Post
Eski 06-01-2006, 23:20   #66
E®TY
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-11-2005
Evet önce herkesten CARPİNUS adına özür dilemekle söze başlamak istiyorum; gerçi bunu da kendisi yapacaktır eminim..
Carpinus sizinle yaptığımız anlaşmayı bilmiyordu bu sebepten bu şekilde bir konuşma yapıldı kendisi tarafından sizlere. Daha önce de bahsettiğim olay yani normalde size yapılan ayrıcalık yapılmıyor kesinlikle. 1000 fidan bedeli tek seferde veriliyor ve koru oluşturuluyor ama site uyelerinin parayı toplama gibi bir zahmete giremeleri için sizlere uygulanmış bir insiyatifi Carpinus un bilmemesinden kaynaklı küçük bir sorun yaşanmış forumda.
Son olarak sizlere iletmek isterim eğer yaptığınız bağışlar 1000 adedine ulaşırsa korunuz oluşturulacak. Hiçbir vakıf olmama durumu ya da yanlış bilgilendirilme durumu yok ortada. İçiniz rahat olsun konuyla bizzat kendim ilgileniyorum. Eğer hala kafanızda soruişareti varsa sorularınızı bekliyorum. Tek istediğim bu can sıkıcı olayın unutulması çünkü gerçekten sizin böyle düşündüğünüzü görünce çok üzüldüm ve sıkıldım.
Anlayışınız için teşekkürler Bir de ricm olacak Carpinus ile yapılan görüşmenin foruma yansıyan satırlarının kaldırılması ve bununla ilgili yazıların da ******.
İnsanların kafalarında soru işareti oluşsun istemeyiz. Malina gerekli düzeltmeyi yaparsa sevinirim afişle ilgili(kaldırılması olayı).
Saygılarımla
Ertuğrul YILMAZ

E®TY Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön