Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi karabuz
gercek tatlar unutulmaya mahum sanırım, ben birkaç yıl eskiden oldugu gibi tamamen dogal, eski çeşitlerle domates, sogan üretimi denedim... sonuç tam hüsran, muşteri bu tatları unutmuş, bir domatesi pazardan aldıkatn sonra 1 ay dolapta durabilmesi normal bir şey olmuş, tadının plastik boru tadından ayırabilenecek bir yerinin olmaması normal bir şey olmuş, "ayni tadı kokuyu alamazsın digerlerinden" dedigimde "domates kokarmı kardeşim" diye cevap alınca hiç bir şey demeyip sustuktan sonra, tat konusunu 7-8 inci plana attım malesef 
|
Bence değeri zamanla anlaşılacak ama zaman geçtikçe de elimizde ki değerleri kaybediyoruz.
Ben ceviz ihtiyacımız için kesinlikle yerli çeşitleri tercih ediyorum ve zor bile kırılıyor olsa onlar haricinde ceviz almıyorum. Bence aralarında ki lezzet farkı çok fazla.