View Single Post
Eski 09-08-2014, 01:54   #827
bitli
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 09-08-2014
Selamlar arkadaşlar bende yeni merak saranlardanım ve forumu yeni keşfetim ve hızla hevesle herseyi okumaya çalışıyorum. Ben bir yanlışın içindeyim galiba..! okudukça öreniyor insan cehaletse kötü tabi ben saksı deyiştim aslında görünen herhangi bir sorun yok resimleri paylaşıcam en kısa sürede bugun önce oy kulanalım sonra forumun başındayım gene neyse konuya dönersek ben toptak deyişirken daha büyük bir saksıya aldım bitkiyi ancak toprak eklerken bizim apartmanın peyzaşı için kulanılan topraktan ekleme yaptıım sadece herhangi bir katı v.s hiç bişi metaryal eklemedim şindi katkıları (beyaz torf ve içerisine perlit eklemek için budurumda üsten su vererek katkı için sizlerin ön gördüyü metaryalleri ( PAYLAŞIN LTFEN ) eklesem uygun olurmu suyla eklenebilir şeylermi hiç bilmedim şeyler bunlar yoksa bu şekilde bakmaya devam edimmi **** derhal orjinal topragıyla tekrar sökerek yeni bir müdahalede bulunsamı .? bu arada bitkiyi gölgede stokladıgım yağmur suyuyla altan besliyorum zaten gerekli minaralleri bu dinlenmiş yağmur suyundan alabilirmi bir akıl veren olursa sevinirim birde forumda henüz net olarak bulabilmiş deyilim (yosun konusu) yosun oluşumunu nasıl sağlarım bu bitkinin bakımı ve gelişimini zorlaştırırmı **** gereklimi hoş görünüyor ayrıca avlanıyor malum iş güç derkende değerli zamana yenik düşmür içi boş bir sasıyla baş başa kalmak istemem.

DESTEK VE YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİNDİDEN TEŞEKÜRLER BURHAN

Düzenleyen bitli : 10-08-2014 saat 06:09 Neden: Eksik paylaşım
bitli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön