Konu: TCM / bahçe
View Single Post
Eski 31-07-2014, 10:45   #160
TCM
Ağaç Dostu

TCM's Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2014
Kavunlar... Birkaç gün öncesi ilaçlama sonrası, yapraklarındaki lekelenmeler kaybolmadı ama daha iyiler...
Yine zengarden den aldığım kavun çeşitleri var. Altı çeşit almıştım, bir çeşitte çimlenme hiç olmayınca şirkete mail attım, çimlenme garantisi vermiyoruz, zaten kimse vermez sorun sizde olabilir diye geri mail attılar. Ben sadece sizi bilgilendirdim, benzer aynı tohumdan şikayet olursa ona göre davranırsınız diye cevap yazdım ancak daha geri dönüş olmadı... Kavunların ekim sırasını yazdığım listeyi bulamadığım için çeşitleri artık meyvelerine göre ayırt etmeye çalışacağız

Name:  kavun.jpg
Views: 1269
Size:  70.4 KB

Bahçenin girişinde ise sağ tarafta (resmin solunda) darılar ve resimde seçilmese de arkasında kabaklar, kavunların yanında hıyarlar ve börülce. Tavsiye üzerine diğerlerini sularken börülceleri vejetatif büyümeyi engellemek için çiçeklenmeye kadar su vermemeye çalışıyorum. Ancak arıklardan taşan sular her zaman söz dinlemiyor. Resmin arka tarafındaki yığın, eskimiş tavuk gübresi. Üzerini naylonla örtüp seneye kadar saklamayı düşünüyoruz.

Name:  karı.jpg
Views: 1211
Size:  70.8 KB

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön