View Single Post
Eski 30-07-2014, 00:47   #3396
Sevgi Durul
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Domateste ilk hasat yapılmış, haydi bereketi bol olsun; rastgelsin inşallah Sevgili SDurul.
Kınanın rengi çok güzelmiş açık somon, glayöllerine de maşallah Sevgili SDurul.
Glayöller geçti, bir iki henüz açmayan var ama görüntüleri bayağı kötüledi, sevgili YeniGine.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yağmur Mesajı Göster
Benimde bir oluklu kertenkelem var, bu sene ne zaman bahçeye insem karşılaştık, oğlumun ilk sürüngen deneyimi oldu. Kertenkelelerde benim farkettiğim (gerçi bizim oluklu resmen yılan gibi ama olsun) meraklı hayvanlar, öyle yılan gibi ses duyar duymaz kaçmıyorlar. Demekki sizin yeşilce de sizi merak etmiş sevgili SDurul
İlk çok yakın karşılaştığım yılan, şeritli engerekti. En tehlikelisinden korkmadım. O da benden kaçmadı, çok yavaş hareket ediyordu. Link verecektim, şimdi arayamadım. Geçmiş sayfalarda poz poz fotoğrafları var. Yine de, bir daha ne onunla ne de hareketli olanlarıyla karşılaşmamayı diliyorum.

Yeşilceye alıştık artık, sevgili yağmur. Beni merak etmekte haklı, çok sık karşılaşıyoruz.

Bugün bahçede teftiş vardı.

Name:  kuzum---.jpg
Views: 1380
Size:  55.1 KB

Çok fotoğrafını çektim en güzel çiçeğimizin. Kendi istediği için bir poz da kuzunun yanında.

Name:  kuzum.jpg
Views: 1385
Size:  56.2 KB

Pembe katmerli gül hatmi de tohum yapıyor. Geçen sene yapmamıştı.

Name:  pembe katmerli g..jpg
Views: 1461
Size:  37.4 KB

Mor çiçekli biber açmış. Bakalım ektiklerimden dolmalık siyah biber mi, yoksa siyah süs biberi mi olacak?

Name:  mor ç. biber.jpg
Views: 1503
Size:  26.7 KB

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön