View Single Post
Eski 16-07-2007, 08:33   #28
cemal.S
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-05-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mahmut Leventoğlu Mesajı Göster
Cemal S. Biliyorsunuz İç Karadenizli.

Ula Garadenizliler bizum için finduk üretiyler enerji alalum deyine,çay üretiyler milli içkimuz,hamsi ilan taniştirdilar baştacumuz,fikra üretiyler ve fikra gadar güzel yaşayiler, Peçi şimdi sorayirum sizlere: BİZ GARADENİZLULAR İÇUN NE ÜRETİYRUK? )
Yakında görürsün sen ne yapıyoruz kocayörük. Ben iç karadenizliyim ve gurur duyarım.Karadenizin öteki yüzünden deniz görmeyen tarafından Canik dağlarının arkasından olmakdan. Karadeniz insanının ürettiklerini gerçekten her şey gibi hovardaca tüketiyoruz. Hemde işimize geldiği gibi biliyormusunuz?Uyarın için teşekkürler. Onu tüket bunu tüket sakın üretme ? Niye kardeşim niye ? Anadoluda olan bütün güzellikleri adeta kemiriyoruz. Üstüne koyduğumuz pek bir şey yok. İstisnalar ****** var. Onlarda olmasalar ayakta duramazdık. Örnek buyrun....Almış eline mikrofonu bildiği parça sayısı 5 olmuş sanatçı. Yahu arkadaş sen Karacaoğlanı ne yapacaksın, Dadaloğlunu , Pirsultanı,Emrahı,daha nicelerini, günümüzde korsana ramen ayakta durmaya çalışarak yazan okuyan abilerimizi ablalarımızı ne yapacaksın? Aynen hareket şu. Olsun onlar yazar ben söylerim. Varmı öyle bababoyu. Varsa yüreğin otur bir dörtlükte sen yazda görelim.

Ah köcayörük ah dokunma bana dokunma keşke sadece karadenizle sınırlı olsaydı.

Yapma Cemal şimdi kızdıracaksın sayfanın patronunu ceza meza yazarsa görürsün. Sahi bu sayfanın patronu kim? Heç ses vermiyorda. Yoksa yine dut hırsızlığına devammı ediyor.

Saygıyla.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön