View Single Post
Eski 15-07-2014, 01:49   #676
alitezel
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 02-04-2014
Sayın Ömer İlhan öncelikle aleyküm selam bahsettiğiniz ürünü bende çok gördüm topraksız tarımı ilk tanırken youtube videoları o kadar fazla ki yalnız çok fazla ticari kaygıyla yapılmış videolar yanlış bilgiler var buna rağmen eminim bu ürünle bitki yetiştirilebilir sonuçta adamlar denemişler yetiştirmişler. Bu ürünü kullanmak bu işi ne kadar öğrenmek istemekle alakalı ben ilk olarak Kudret hocamdan 250 litre için 2 tane çilek kiti aldım o zaman sadece çilek yetiştirecektim sonra dedim domateste yetiştireyim derken salatalıkta olsun sonra biber neyse kudret hocamdan aldığım tavsiyelerle aynı eriyik ile yani ilk aldığım çilek kitiyle domateste yetiştirdim salatalıkta ikinci kiti sülüsyon haline getirmeden Levent Ali abinin element organizasyonuna katıldım elementler gelince şimdi domates ve çilek olarak kendim hazırlıyorum eriyikleri çilek eriyiği ile çileklere domates eriyiği ile domates biber ve salatalıkları besliyorum sonuç olarak siz isterseniz evsera denilen ürünü ister buradaki bazı ustaların ki tek isim değil bir kaç isim var ücreti mukabilinde kit hazırlayan tercih edebilirsiniz isterseniz de besin elementlerini temin edip kendiniz hazırlarsınız başta da dediğim gibi bu sizin bu işi ne kadar öğrenmek istemenizle alakalı. Saygılar...

alitezel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön