Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lusoari
Sayıları arttıkça Allah'tan sana yardım etmesi, güç ve kuvvet vermesi için dua ediyorum. Sevgili Ahsenn'in de dediği gibi sen bir meleksin, yeryüzünde dolaşan kanatsız bir melek. 
|
Daha çok dua edin benim için... Dün öğleden sonra iyice kötü hissetmeye başladım kendimi. Ağrılarıma, çift görme de eklenince acile gitmek şart oldu. Acilde ilk tetkikler yapıldığında, kan değerlerimin çok düştüğü görüldü. Sağlam kalan tek gözümün de durumu göz doktoruna göre endişe vericiydi. İlk müdahaleler, serumlar falan derken; telefonum çaldı...
Hayvansever bir komşum var, Fincan Hanım'ın kayıp olup olmadığını soruyor... Hastanede olduğumu söyledim. Arkasından korkunç haber geldi.Bahçe bitişiği evin yıkıldığını biliyorsunuz. Arka tarafta bir esnaf var, çiçekçilere malzeme satıyor. orayı malzeme sattığı büyük minibüsü için otopark belledi. Malzeme doldururken kapısını saatlerce açık tutar. Benim dünya güzeli kızım nasıl olduysa binmiş o arabaya. Sonra da o lanet olası adam arabasına binip çok uzak kırsal bir yere gitmiş. Kızım korkudan bağırmaya başlayınca da tarlanın birinde açıp kapıyı kovmuş kızımı...
Akşamına işyerine dönünce de bu hayvansever komşuma söylemiş, tasmalı bir kediyi attım arabadan diye... Gözyaşlarına boğuldum. Canımın acısına mı, yüreğimin yangısına mı dayanayım ben?
MR için birkaç saat beklememiz gerekiyordu. Yanımda hayvanseverlerden bir arkadaşım vardı.Kolumda serumlarla gittik Fincanıımı attığı yere... Saatlerce seslendim kızım gelir sesime diye... Arka taraflarda fabrikalar var. Kapı kapı sorduk... Bir nakliye ambarı vardı, sokak kedilerine mama veriyorlarmış. Onlar görmüş meleğimi, "yazık, böyle güzel kediyi sokağa atmışlar" demişler. Çok korkmuş haldeymiş ve çok bağırıyormuş. Onlar mama almaya girdiği anda nereye gittiyse gitmiş... Yok hiçbir yerde kızım.
Ben ne yapacağım şimdi, nasıl dayanırım bu acılara? O benim en can dostum... Hiçbir kedi, hiçbir canlı dolduramaz onun yerini...