View Single Post
Eski 10-07-2014, 13:27   #206
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe Mesajı Göster
Hoşgeldiniiiz. nerelerdesiniz demeyeceğim sıcaklardan çok mustarip olduğunuzu biliyorum. Allahım ülkemizi çölleşmekten korusun, durum endişe verici sevgili Münevverciğim . Özlettiniz kendinizi. Benim kompedanım sizsiniz kardeşim bir de yenigine. sağolsun.

Demek sıcak çok. Su durumları da belli. Allah yardımcınız olsun, bol yağışlar versin.
Hepimiz için var olan sorunlar bunlar ama sizin iklim daha farklı tabii. Denize ne kadar mesafedesiniz? Hiç olsun o türlü biraz ferahlayabiliyor musunuz?

Çiçek bebelerime övgüleriniz yüreklendiriyor bizi. Çiçeklerimi ve beni. Sizinkilerin yanından geçemeyiz de.

Demek o sarı çiçeklim Hindiba. Çiçek açacağını görünce güneşe dışarıya koymuştum.beş dak. açılıverdi. Sonra bir de ne göreyim iki tane kanatlı karınca gibi bir sineksi hayvan kapışa kapışa çiçek yapraklarını yiyorlar. Kapıp içeri kaçırdım ama üç beş dak sonra çiçek kapandı. Çiçeğine bayılmıştım o ne güzel çiçekti öyle.

Rozet dediğiniz de çiçekçinin Medine dediği galiba. beyazını ve kırmızısını aynı saksıya diktim. Ve bunları yeni diktim diyerek içerde bıraktım fazla içeri oldu sanırım Niş de.

gülümü ve yasemenlerimi, Hanımelimi görmüşsünüzdür.Sevincimi anlarsınız birlikte o hale getirdik. Size de teşekkür ediyoruz.

Sizin derya deniz çiçeklerin yanında okyanusta bir damla da olsa çok seviyorum bunları.

Böyle böyle büyürüz elbet...SEVGİLER CANIM.

sevgili asmalıtepe, aslında sıcaklık mevsimine göre olması gerektiği gibi ama bizler öyle demiyoruz. ne yaparsın nasrettin hacnın fıkrası aklıma geldi .''bahara hiç sözüm yok''demiş yazın sıcağından kışın soğundan şikayet edenlere. hani çiçeklerimiz olmasa belki bizlerde çok takmayız mevsimlerin derecelerine.

evet canım benim rozet sizin medine dediğiniz oluyor. sizin sevincinizi anlamazmıyım.kimbilir bir günde kaç defa bakıp kokladınız.eve gelen kaç kişiye bu güzeli taktim ettiniz. bunları ben o kadar çok yaşamaktayımki anlatamam.bazen eşimi zorluyorum birde koklasana diye daha burnu çiçeği koklamadan çok güzel diyor.bende kokusu nasıl tarif edermisin diye onu test ediyorum. bana gülüyor.işte bir çiçeğin sevinci beni böyle eşime karşı emribaki davrandırıyor.allahdan oda çiçekleri en az benim kadar çok seviyor. birgün sizinde asmalıtepeden çılgın şelaleler gibi akan coşkulu çiçeklerinizin açmasını diliyorum. yeterki siz sevginizi esigemeyin. çiçeklerinizi dikerken gözünüzün önünde nasıl olmasını hayal ediyosanız bunu düşünerek dikiniz. pozitif enerjiniz çiçeğinizi mutlaka olumlu etkileyecektir.sevgilerimle

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön