View Single Post
Eski 08-07-2014, 10:48   #60
Milla
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
Sayın Milla, çok sağ olun.

Ful yaseminim geçen sene boş inşaat katının balkonunda yazı geçirdi. Balkonda fazla kalabalık istemeyen eşim yüzünden bu sene de çatı balkonunda garibim.

İçimi ferahlattınız, tek tomurcuk görünce aklım karışmıştı. Çünkü geçen sene bile böyle açmıştı. Bekleyelim bakalım.

Sevgili akçabardak, pamuklu sempervivumu bana sevgili cemo bir tane olarak göndermişti. Yaklaşık iki yıl içinde büyüdü, pek çok yavru verdi. Bazı arkadaşlarla da paylaştım. Dilerseniz şu yavrular biraz palazlansın size de gönderebilirim.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Saygı Sevgi bizden...

Hüzünlendim şimdi, öleceğini biliyordum ama sevgisi ve güzelliği bu gerçeği unutturmuştu bana.

Anneleri de mi ölecek, sevgili -Esin-?

Eklenti 507514

Ölüm yaşamın bir gerçeği, her canlı tadacak.

Bizler ölmeden önce hep güzellik ve iyiliklerle olalım ki izimiz güzel kalsın.

Neyse, bu kolyoz aramıza bugün katıldı.

Eklenti 507515

Gelinimle aramızda geçen diyalog:

-Aaa bu ne kadar güzel büyümüş, çok güzelmiş hem de.

-Anne, al götür senin olsun.

-Ama olur mu sen de seviyorsun, biraz büyüsün bana da dikeriz.

-Al anne al, ben zaten çiçekleri biraz azaltacağım.

--Peki, teşekkür ederim.

Sayın SDurul,
Verdiğiniz linkten resimlere baktım harikaymış geçen sene. Bu sene de en az o kadar harika görürünecekler eminim.
Yanlız bir şey dikkatimi çekti arap ful dediğiniz çiçeği ben ilk defa görüyorum. Bende ful dediğimiz vardı ama şimdi bakıma aldım. Yine de size internetten bir resim paylaşacağım.
Bendeki bu ama sizinki çok başka geldi gözüme. Değişik varyeteler mi acaba? Açmış resmi var mı şu anda elinizde.

Eklenen Resimler

Milla Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön