View Single Post
Eski 07-07-2014, 10:40   #205
asmalıtepe
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Hoşgeldiniiiz. nerelerdesiniz demeyeceğim sıcaklardan çok mustarip olduğunuzu biliyorum. Allahım ülkemizi çölleşmekten korusun, durum endişe verici sevgili Münevverciğim . Özlettiniz kendinizi. Benim kompedanım sizsiniz kardeşim bir de yenigine. sağolsun.

Demek sıcak çok. Su durumları da belli. Allah yardımcınız olsun, bol yağışlar versin.
Hepimiz için var olan sorunlar bunlar ama sizin iklim daha farklı tabii. Denize ne kadar mesafedesiniz? Hiç olsun o türlü biraz ferahlayabiliyor musunuz?

Çiçek bebelerime övgüleriniz yüreklendiriyor bizi. Çiçeklerimi ve beni. Sizinkilerin yanından geçemeyiz de.

Demek o sarı çiçeklim Hindiba. Çiçek açacağını görünce güneşe dışarıya koymuştum.beş dak. açılıverdi. Sonra bir de ne göreyim iki tane kanatlı karınca gibi bir sineksi hayvan kapışa kapışa çiçek yapraklarını yiyorlar. Kapıp içeri kaçırdım ama üç beş dak sonra çiçek kapandı. Çiçeğine bayılmıştım o ne güzel çiçekti öyle.

Rozet dediğiniz de çiçekçinin Medine dediği galiba. beyazını ve kırmızısını aynı saksıya diktim. Ve bunları yeni diktim diyerek içerde bıraktım fazla içeri oldu sanırım Niş de.

gülümü ve yasemenlerimi, Hanımelimi görmüşsünüzdür.Sevincimi anlarsınız birlikte o hale getirdik. Size de teşekkür ediyoruz.

Sizin derya deniz çiçeklerin yanında okyanusta bir damla da olsa çok seviyorum bunları.

Böyle böyle büyürüz elbet...SEVGİLER CANIM.

asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön