Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler
Bu sabah vakit bulunca acaba akçabardak'ın bahçesinde ne güzellikler var diye bakmak istedim. 45. saydan girdim.
Güzel çiçek fotoğraflarına baktıkça içim açıldı ama mesajları okuyunca çok üzüldüm; hastalığınızı-ameliyat olmanız gerektiğini ve arkadaşlarımızın size moral verme mesajlarını okudum.
Bütün bunlardan bihaber olmak çok üzücüydü. Acaba benim internetimin bozuk olduğu ve siteyi göremediğim bir zamanda olmuş olabilir mi diye Geçmiş Olsun başlığına döndüm baktım orada yazılmış tek bir satır yoktu.
Sevgili akçabardak önce sizden özür diler sonra da atlatmış olduğunuz ameliyatınızın başarı geçmiş olmasına, şimdilerde daha iyi hissettiğiniz için büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.
İnşallah gün geçtikçe daha da iyi olacak, güzel bahçenizde sağlık ve mutluluk içinde oyalanacaksınız.
Tekrar büyük geçmiş olsun.
|
Sevgili Güler hanım çok teşekkür ederim sağolasınız, çok şükür bunu da atlattım, inşallah daha da iyi olacağım yoksa bitkilerim beni bekliyorlar. Gün günden kendimi daha iyi hissediyorum, ne mutlu bana ki sizleri tanımışım arkadaşlarıma ve sizlere çok teşekkür ediyorum bana moral verdiğiniz için, iyi ki sizler varsınız iyi ki ben de buradayım. Sevgiler Saygılar