View Single Post
Eski 06-07-2014, 11:20   #798
eceyıldız
Ağaç Dostu

eceyıldız's Avatar

Giriş Tarihi: 29-05-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD Mesajı Göster
Hastanede çalışmış olanlar bilir 'bebek dostu hastane' diye bir kavram vardır ve bunun en ciddi kurallarından biri 'bebeğini emzirme konusunda sıkıntı yaşayan anne(ler)e asla ve asla anne sütüne alternatif öneride bulunmamak'tır. Bu kuralı ben çok kolay ve içtenlikle benimsemiştim.

Bitkiler konusunda da içtenlikle benimsediğim şey 'asla ve asla kimyasal ilaç kullanma ve/veya önerme' oldu...
Sayın A_Nomad, bende size katılıyorum ama bazen çaresizde kalınabiliyor. Benim kızım doğduğunda sütüm olmadı bütün çabalara ve denenen her yola rağmen sütüm olmadı mecburen alternetif seçenek olarak mama verdik kuzuma... Bu çiçekler içinde geçerli özellikle benim gibi bebeği olanlar asla ve asla kimyasala başvurmaz vurmamak içinde her yolu dener. İşle bu baş belası sineklerden kurtulmak için her yolu denedim derken evde hazırlanan zararsız ilaçları ve yöntemleri kullandım ve belki çözüm olur diye toprağı değiştirdim. Ama olmadı yine gelip menekşelerimin kalbine çöreklendiler son çare olarak evin içinde de kullanılan karınca ilacını kullanmak zorunda kaldım. Yani; Sayın Nomad, bazen alternetif yollara başvurmak zorunda kalıyor insan...

eceyıldız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön