View Single Post
Eski 03-07-2014, 18:13   #482
Andora
Ağaç Dostu

Andora's Avatar

Giriş Tarihi: 15-02-2011
Sn. bahcedenn, sizi kesinlikle yanlış anlamadım. Yazılı mesajların en çekindiğim tarafı bu aslında. Kelimeler duygumuzu karşımızdaki kişiye tam olarak aktarmamıza kifayet edemiyor bazen. Siz ve limon sever arkadışımızın dediklerinin tamamen doğru olduğunu biliyorum. Benim ifade etmeye çalıştığım bahçeye devamlı gidip gelme ve uzun süre kalma imkanım olmadığı için elle tozlamayı becerebileceğimi düşünmediğimden uyarı notu koyarak paylaşmak niyeti taşıdığımdı. Çünkü geçen sezon hazırlıksız yakalanarak çok az tohum paylaşabildiğimden bu sezon bunu telafi ederek elimdeki herşeyden paylaşabilmeyi çok arzu ediyorum. Hiçbir tohum zayi olsun istemiyorum, telaşım ve endişem bu yüzdendir. Son gidişimde gazanya tohumlarını rüzgar uçurmadan toplamak için sarfettiğim eforu görseydiniz eminim halime çok gülerdiniz. Yoksa uyarınıza asla alınganlık göstermiş değilim, böyle hissettirdiysem siz kusura bakmayın, aksine formdaki arkadaşlarımın ilgisi ve önerileri her zaman beni mutlu eder. Bol hasatlar hepimizin olsun.

Andora Çevrimdışı   Başa Dön