Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selahattin YILMAZ
Hemşerim bize kastın mı var. Oralara götürdün o karayemişten yedirdin ve birde ağlattınya alacağın olsun. Allah sana uzun ömürler versin çok melmeketler gezdirsin (banada banada)... 
|
Selahattin Bey!
Beni kızdırma Fatlulu ALİ ÇAVUŞU o vatanseveri burdan anlatırsam koşarak Niksara gidersin. Bir elinde mavzeri omuzundan iki yana fişekliği ve kır atının üstünde Niksarın ortasında hükümet gonağının önünde bir yiğit. Gazinin ordusuna katılmak için can atıyor düşünsene. Şaka şaka.
Yapma Cemal bu işin şakası olurmu bunların hepsi gerçek bilmiyormusun duymadınmı?
Güler hanım inanın benim özel bir çabam yok. Hatta yazılarımda bu bir itiraf düzeltmem dahi yok. Olduğu gibi yazıyorum. Tabii sizin gibi dosların bunları beğenmesi beni çok mutlu etmiyorda değil hani. Ne yapayım bunları ben yaşadım bir nebze sizlere yaşattıysam ne mutlu bana. Sevgili Yale söyledikleriniz o kadar doğruki örnekleme gereği duydum. İnanın Yalovada doğup büyüyüp belli bir yaşa gelmiş bir çok insanımızla konuşuyorum çevresindeki güzelliklerin farkında değiller. Hatta bazen yapma Cemal buralardan biz her gün geçiyoruz nasıl görememişiz diyenler bile oldu. Çok yaşadım bunları çok. Sanırım " bakmakla görmek " arasındaki farkı toplum olarak pek önemsemediğimizden kaynaklanıyor. Ne yapayım benim çamurla işim hiç olmadı hep yıldızları seyrederim. O da ayrı bir muamma neyse !
Saygıyla kalın.