View Single Post
Eski 30-06-2014, 04:31   #638
leventali
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-08-2013
Herkese Hayırlı Günler,

Sayın Kızıltan, Göndermiş olduğun mikrolar ağaçlardaki bir çok arkadaşımızın topraksız tarımı kolayca yapabilmesine sebep oldu. Bu iyiliğiniz büyük hayırlara vesile oldu ki daha da oluyor. Ayrı bir ülkeden, yüzlerce kilometre öteden yapmış olduğun bu iyilik sana, ailene ve sevdiklerine hayır olarak dönsün.

Ayrıca Eylül ayında yapmayı düşündüğüm ki daha düşünce aşamasında bile desteğini açıkça açıklayan sen ve diğer arkadaşlara ve özelden e posta gönderen arkadaşlara güvenlerinden ve teşviklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim.

Organizasyona çabuk cevap vermemin sebebi sayı dolduğu halde bir kaç arkadaşın daha organizasyona katılmak istemesidir. Bir arkadaşımız fazladan üç beş paket daha almak istediği gibi, yetişemeyen 1 arkadaş da katılmak istiyor. Bu yapacağım organizasyon bu sezon son organizasyon olacağı için bu arkadaşların da katılmasını düşünüyorum.

Şöyle ki,
Şu an 10 kişi dolmuş durumda. ilker78 arkadaşımız da katılmak istiyor. Bir arkadaşımız 3-4 paket fazladan almak istiyor ve sayı 15 kişi civarına geliyor. Ben de kendimi eklersem +1 olarak 16 kişi ediyor. Sayı bu şekilde olursa, 1 er torbayı değil, 2'şer torbayı bu sayıya bölebiliriz. Bu arada bir kaç gün içinde yeni katılım olursa o sayıya böleriz.

Bugün fiyatları alıp akşam maliyetleri yayınlamayı düşünüyorum. Nasip olursa Perşembe günü satın alma işlemini bitirip Cumartesi günü herkesin ürününü kargolamak düşüncesindeyim.

Bu yüzden Çarşamba gününe kadar kendini eklemek isteyen yeni arkadaşlarımız varsa ya da ilaveten ikinci paketi almayı düşünen arkadaşlar varsa kendilerini listeye eklerlerse bu organizasyonu ona göre şekillendireceğim.

Organizasyona katılan arkadaşlar leventaliketen@gmail.com adresine

1-Ad-Soyad,
2-Cep Telefonu
3-Kendisine ulaşılmadığında ulaşılabilecek 2. cep telefonu
4-Açık adres ve adres sonunda İl/İlçe/Semt olarak belirtmeleri
5-Ağaçlarda kullandığı nicklerini( Ağaçlardaki kullandıkları simge ismi) belirtmelerini

önemle rica ederim.

Ayrıca maliyetler çıktıktan sonra kendi paylarına düşen miktarı Perşembe gününe kadar kendilerine göndereceğim hesap numarasına yatırmaları gerekiyor. Zira Cuma günü alımları yapıp, paketleri hazırlayıp, Cumartesi günü kargolamak istiyorum. Önümüzdeki hafta içinde de herkesin eline ulaşmış olur.

Saygı ve sevgilerimle...

leventali Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön