View Single Post
Eski 29-06-2014, 15:56   #5
fenoloji
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 03-08-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mmanager Mesajı Göster
İyi günler sayın Fenoloji Aleya Garden i biliyorum oradan gelen sipraişlerin 16 -20 gün Türkiye de gümrükte bekletildiğini görünce cesaret edemiyorum doğrusu.Ortak sipariş tecrübemle sabittir. Çünkü şimdi havalar da ısındı ki...Acaba sizin kargonuz kaç günde geldi bir sorun yaşandı mı?Ben daha önce bir kaç Avrupa ülkesinden alışveriş yaptım fakat bir defasında Almanya da yaşayan Türk bir arkadaşımın gönderdiği koli tam 27 günde geldi çiçeklerin yarısı ölmüştü zaten .Yabancı biri gönderince 4-8 günde geliyor Türkçe bir isim görünce heralde buradaki kargocular bir şey var zannediyorlar.Etli dolma varsa bozulsun diye bekletiyorlar heralde Saygılar güle güle büyütün.Aslında Ege botanikte de köklü köksüz satıldığını biliyorum.Ama oradan sizin için alıp gönderecek bir arkadaşın yardımına ihtiyacınız olacak...
Kargom şu anda yolda. Türkiyeye gelmedi henüz. Daha önce forumda, aleyadan siparişinin 6 günde geldiğini yazanlar olmuştu. Umarım ben de onlardan olurum. 75 Euro dan daha yüksek siparişler gümrüğe takılıyor. Sizinki de öyle olmuş olabilir.

fenoloji Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön