View Single Post
Eski 28-06-2014, 14:58   #120
musk
Ağaç Dostu

musk's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi murat doğan Mesajı Göster
Sevgili vetman996, çalışmalarınızda kuvvet ve başarı diliyorum. Sizden aldığım ürünlerden gercekten memnunum. Yanlız şu var. Ben sıvı solucan gübresini alirken. Sizin plastik şişelerin daha etiketleri hazirlanmamıştı. O yüzden bana beyaz düz bir ürün geldi. Arkadaşlar bu konuda bilgilendirip gondermislerdi. Yaninda da ürün hakkında gerekli bilgileri içeren bir dökümanla geldi sıvı gübrem. Sorun şu ki burada ki bilgiler büyük ölçekli kullanımlar için hazırlanmış. Ben sıvı nsolucan gubresini bonsailerimde kullanıyorum. Bu yüzden ölçeklendirmede sorun oluyor. Mesela 20 litre sulama suyuna kaç cc **** mg sıvı gübre koymalıyım. Yardımcı olur musunuz. Bu arada köklerde problem olan bir bonsai ağacım için almıştım, bir kaç dal kuruması sonrası ağacı kurtardım. Sıvı gübrenizinde çok nfaydası oldu.

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saksı bitkileri için, 1 ölçü sıvı gübre 50 ölçü suyla karıştırılıp kök gübresi olarak ayda 2 defa saksıya dökülür, yaprak gübresi olarak haftada 1 defa yapraklara spreyle püskürtülür diyor.

Saksı bitkilerine 1 e 50 sulandırma olduğuna göre 20 lt ye 400 ml olması gerek. Ben bu şekilde kullanıyorum.

musk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön